Voedselrijk, waterdoorlatend

 • smaragd
  0 out of 5

  Thuja occ. Smaragd

  Leverbaar vanaf september 2022

  De Thuja occ Smaragd heeft een prachtige heldere, groene kleur. Deze conifeer is prima geschikt voor een haag maar is ook zeker solitair te plaatsen. De Smaragd heeft een compacte groei. Ook deze conifeer is winterhard en behoudt zijn prachtige kleur in de wintermaanden.

 • 0 out of 5

  Laurier Prunus lusitanica ‘Angustifolia’

  Leverbaar vanaf half september 2022

  De Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ is een Laurier met een glanzend,dondergroen blad. Door een wat compacte groei erg geschikt als als haagplant. Deze plant is ook bekend als de Portugese Laurier.

  4.50
 • 0 out of 5

  Prunus ‘novita’ 40-60 cm in pot

  De Novita is een populaire laurierkerssoort. De verbeterde versie van de ‘Rotundifolia’. Een sterke plant met een groot, donkergroen, glanzend blad. De Novita groeit zo’n 40 tot 50 centimeter per jaar. Een ideale plant wanneer u snel een dichte, wintergroene haag wilt in uw tuin.

  4.50
 • 0 out of 5

  Laurier Prunus ‘Angustifolia’, maat 50cm in 3 liter pot

  De Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ is een laurier die groeit tot ongeveer 2,5 meter. De bladeren zijn smal, donkergroen en zo’n 6 cm lang. De laurier is windgevoelig, maar groeit in zowel halfschaduw als in de zon en is winterhard. De struik kan het beste geplant in aanplantgrond. Het beste kan u de struik 2 keer per jaar snoeien (eind voorjaar, begin najaar).

  4.50