Over ons

Wij zijn een kwekerij uit Wekerom (gemeente Ede Gld) en kweken o.a. diverse haagplanten zoals coniferen, laurieren en taxus. Met het kweken van haagplanten hebben wij inmiddels al zo’n 20 jaar ervaring.  De laatste jaren bieden we onze planten ook aan op deze website met een webwinkel en bieden we de mogelijkheid van het online bestellen, betalen en thuis laten bezorgen. Ook het laten planten van een haag kunnen wij voor u verzorgen.

Onze planten worden jaarlijkse gekeurd door de NAK tuinbouw.  Deze controles zijn belangrijk omdat we zo weten dat er geen ziektes aanwezig zijn in onze planten.

De planten worden gekweekt in de volle grond en regelmatig ondersneden zodat er sterke kluiten ontstaan.

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst dan ontvangt u dus uw planten rechtstreeks van de kwekerij. Een groot voordeel omdat wij daardoor goedkopere prijzen kunnen rekenen dan bijvoorbeeld een tuincentrum. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij ook belangrijk. U kunt dan ook uiteraard een bezoekje komen brengen op onze kwekerij. Graag wel op afspraak omdat we meerdere velden hebben waarop we bomen kweken en ook wel eens ergens in het land zijn om een haag te planten.