Haag Coniferen

Coniferen kopen van de kwekerij

Coniferen kopen rechtstreeks van de kwekerij. Een groot voordeel. Wij hebben vele jaren ervaring met het kweken van coniferen. Onze coniferen worden gekweekt in de volle, Veluwse grond. Een ander voordeel is de lage prijs. U koopt rechtstreeks bij de kweker en betaald daardoor een stuk minder dan bij een tuincentrum.

Soorten coniferen

Wij verkopen maar liefst vijf soorten coniferen. Deze soorten zijn winterhard, bestand tegen alle weersinvloeden en zijn uitermate geschikt voor een haag. Ook doordat ze snel groeien.

Bekijk ons assortiment en beslis welke conifeer geschikt is voor uw tuin.

De Thuja Brabant en Excelsa zijn uitermate geschikt voor een mooie haag. De Thuja Brabant conifeer heeft een lichtgroene kleur, de kleur van de Thuja Excelsa is donkergroen. Dit verschil is vooral in de winter zichtbaar.

Daarnaast verkopen wij de Thuja Occ Smaragd, deze conifeer behoudt een meer smalle vorm en heeft een prachtige, heldergroene kleur.

Ook in ons assortitment te vinden zijn de Columnaris en de Ivonne. De Columnaris herkent u aan een lichtblauwe kleur (donkerblauw in de winter), de Ivonne heeft een goudgele kleur. Beide soorten zijn wat meer kegelvormig en ook geschikt om in een haag te planten

Verzorging

Verzorg de coniferen goed nadat ze geplant zijn. Geef ze zeker twee a drie keer per week water. Daarna blijft u de coniferen regelmatig water geven. Bij warm weer en/of droogte geeft u de coniferen in ieder geval twee keer per week water.

Zorg bij het planten voor goede grond en zorg daarnaast voor een goede bemesting bij voorkeur in april en september.

Snoeien kan het beste plaatsvinden in juni en/of augustus. Let erop dat u niet terugsnoeit tot aan het dode hout en snoei ook niet bij vorst of te warm weer.

Bestellen en thuis laten bezorgen

Onze coniferen kunt u online bestellen. U kunt er ook voor kiezen deze thuis te laten bezorgen. Afhalen op de kwekerij kan uiteraard ook. Bestellen werkt zeer eenvoudig.  Volg de instructies in onze winkelwagen. Coniferen kopen en thuis laten bezorgen is zo erg eenvoudig. Voor uw gemak!

Voor nog meer gemak: uw haag laten planten

Naast bezorgen behoort planten ook tot de mogelijkheden. Meer informatie vind u op deze site bij Hovenier inhuren