Haagplanten van kwekerij

Haagplanten van kwekerij

Een tuinafscheiding voegt niet alleen privacy toe, maar geeft ook een groen karakter aan uw tuin. In onze tuinplantenkwekerij vindt u een gevarieerd assortiment haagplanten, waarbij u kunt kiezen tussen groenblijvende of bladverliezende varianten voor de winter. Ontdek de diversiteit aan haagplanten, vers vanuit onze boomkwekerij. Kom ontdekken welke haagplanten onze kwekerij in Gelderland voor u beschikbaar heeft.

 

 

Welke haagplanten hebben wij op onze boomkwekerij?

In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie van verschillende planten en bomen, zoals:

  • Coniferen
  • Laurier
  • Taxus
  • Beukenhaag

Coniferen

Als coniferen kwekerij verkopen we verschillende soorten coniferen. Deze coniferen zijn winterhard, kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden en groeien snel. Dit maakt ze uitstekende haagplanten. Dankzij de dichtheid van de conifeer is privacy in uw tuin gegarandeerd. In de winter blijft de conifeer groen, waardoor de haag prachtig blijft om te zien.

Laurier

De laurier is een groenblijvende struik die een prachtige aanvulling vormt voor uw tuin. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit laurierkers, omdat dit een snelgroeiende plant is en uitermate geschikt is als haagplant. Binnen de laurierkersfamilie bieden we diverse soorten aan, zodat er altijd een plant is die aansluit bij uw wensen. Als laurierkwekerij zorgen we er daarnaast voor dat de laurier altijd van topkwaliteit is.

Taxus

Ook voor een taxus bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden ze aan in pot of met kluit. Als u de boom in een pot wilt, heeft u de keuze uit verschillende soorten, waaronder de razend populaire ‘Baccata‘ en ‘Hicksii’. Deze twee taxussen lijken qua uiterlijk erg op elkaar, maar er zijn weldegelijk verschillen te vinden in groeisnelheid en vorm. Een taxuskwekerij zoals de onze weet precies wat het beste bij uw tuin en wensen past. Dus als u advies wilt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Beukenhaag

In onze beukenhaag kwekerij kunt u ook terecht voor schitterende groene of rode beukenhagen. De meeste mensen kiezen voor de groene beuk, Fagus Sylvatica, als omlijsting van hun tuin. Maar de rode beuk, Fagus Sylvatica Atropunicea, is ook een prachtige haagplant.

Waarom kiezen voor tuinplanten van een kwekerij?

Wanneer u overweegt om een haagplant in uw tuin te plaatsen, is een bezoek aan onze webshop of aan onze boomkwekerij een slimme zet. U gaat dan voor planten die door specialisten zijn gekweekt, tegen een goede prijs, uitstekende service en u bepaalt zelf of u deze laat bezorgen of komt ophalen bij Kwekerij Top & Top. Of u nu kiest voor coniferen, een laurier, beukenhaag of een taxus; we hebben ruime keuze uit mooie haagplanten.

Een boomkwekerij met ervaren specialisten

Met meer dan 20 jaar ervaring in het kweken van prachtige en gezonde haagplanten, bieden we nu ook de mogelijkheid om ze rechtstreeks via onze website in de webshop aan te schaffen. Hierdoor kunt u eenvoudig vanuit huis uw planten bestellen. Jaarlijks onderwerpen we onze planten aan een grondige keuring door NAK Tuinbouw. Deze keuring is van essentieel belang, omdat het ons verzekert dat onze planten vrij zijn van ziekten, waardoor u een gezonde plant aanschaft.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Als u een kijkje op onze webshop neemt, valt u vast iets op. Onze prijzen zijn lager dan wanneer u dezelfde planten bij een tuincentrum koopt. Dit komt doordat u de planten rechtstreeks bij de kwekerij koopt en er geen tussenpersoon als een tuincentrum nodig is. Hierdoor profiteert u van een scherpe prijs zonder in te leveren op kwaliteit

Goede service en advies

Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijk contact met ons kunt hebben. Daarom bent u op afspraak van harte welkom op de kwekerij. Tijdens dit contact helpen wij u graag met uw vragen en wensen, zodat we samen de juiste haagplant voor uw tuin kunnen uitzoeken. Liever contact via mail of telefoon? Ook dit is een optie.

Laten bezorgen of ophalen

Onze kwekerij zit in Wekerom, in Gelderland, in de gemeente Ede. Gelegen in de Veluwe. Als u hier ver vandaan woont, kunt u alsnog bij ons terecht voor mooie haagplanten. U bestelt ze eenvoudig online en we bezorgen ze bij u thuis. Haalt u de planten liever op? Dat kan natuurlijk ook. We heten u dan op afspraak van harte welkom op onze kwekerij.

Onze bestsellers

Van kwekerij naar jouw tuin

Bent u overtuigd en wilt u haagplanten online kopen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment of kom lang bij onze boomkwekerij in Gelderland. U vindt hier  haagplanten van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs; er is voor ieder wat wils.